# Facem muzica, nu zgomot !

CINE SUNTEM

Fresh Music Band este unul din cele mai apreciate band-uri pentru evenimente live din Romania, probabil cea mai „fresh” formatie de nunta din Bucuresti. Artisti talentati si consacrati, cu voci de exceptie si repertorii variate, instrumentisti profesionisti, dansatori, coregrafii si costumatii originale, sonorizari de ultima generatie, toate aceste ingrediente creeaza reteta unui show live antrenant si complet. Cu siguranta suntem solutia potrivita pentru tine!

Georgiana Miriuta

Alex Baroc

Alina Dogaru

Andra Ioana Matei

Neonela Duplei

Ioana Dirstar

# Un eveniment reusit depinde de o sonorizare de exceptie !

CE FACEM PENTRU TINE

Solisti

Nimic nu se compara cu eleganta, energia si surpriza unei prestatii live de inalta calitate. Tocmai de aceea, solistii nostri sunt alegerea perfecta pentru a da tonul unei atmosfere incendiare si a unei seri memorabile. Artisti cu notorietate in Romania sunt pregatiti pentru un show total! Hai sa te convingi si tu!

Acompaniament

Oferim servicii complete si organizam sonorizari pentru orice fel de evenimente! Avem o gama variata de solutii, tocmai pentru a putea satisface orice fel de nevoi! Fie ca planuiti un eveniment cu sute de invitati sau doar o petrecere restransa, noi ne remarcam intodeauna prin seriozitate, profesionalism si voie buna!

DJ’s & MC’s

Oricare sunt asteptarile voastre, DJ-ii si MC-ii nostri sunt pregatiti sa le depaseasca! Maestrul de Ceremonii pune in valoare evenimentul tau si coordoneaza cu succes fiecare moment, iar DJ-ul face sa curga muzica in valuri pe ringul de dans. Avem echipamente moderne si profesionisti cu experienta! Hai sa petrecem impreuna!

# recomandari si mesaje

CE SPUN CLIENTII

# fresh off the wall !

NOUTATI PE BLOG

Meniu