Neonela Duplei

01

Buna!
Eu sunt Neonela Duplei

02

Biografia mea

„CANTECUL SI VOIA BUNA SA NE-ADUNE IMPREUNA…”
Nascuta peste Prut, in Basarabia, a prins dragoste de cantec inca de mica. Este vorba despre NEONELA DUPLEI, o tanara cantareata care-si incanta auditoriul cu drag si emotie.

Dragostea pentru cantec a indemnat-o sa-si urmeze studiile muzicale la Colegiul de Muzica din Chisinau, urmat de Facultatea de Muzica din acelasi oras. Pe timpul facultatii a obtinut numeroase premii la diferite concursuri si festivaluri printre care: Premiul Mare „Crizantema de Aur”, Premiul 1 „Maria Tanase” si altele. Intre timp si-a creat primele compozitii muzicale, avand ocazia sa colaboreze cu renumita orchestra „Lautarii” din Chisinau alaturi de care a inregistrat primele piese si a filmat cateva videoclipuri.

Toate aceste realizari, precum si lansarea videoclipului oficial la piesa „Scumpa mama, draga tata” filmat alaturi de parintii sai, i-au adus un succes deosebit pe plan muzical. In prezent este in plin proces de lansare a unui nou album de muzica populara cu orchestra „Lautarii” sub bagheta maestrului Nicolae Botgros, reprezentand cu mandrie cantecul si portul popular basarabean.

03

Fotografii

Meniu