Despre Noi

FRESH MUSIC BAND

Suntem solutia ideala pentru un eveniment perfect! Noi ne asiguram ca dumneavoastra si invitatii veti petrece o seara de neuitat in compania unor profesionisti!

Organizam evenimente cu:
DJ & MC
solisti
band-uri (taraf si/sau cover band)
sonorizari complete de cea mai buna calitate

Va oferim servicii conexe:
schele lumini + fum usor
lumini arhitecturale
fum greu + gheata carbonica
consultanta completa pentru orice tip de eveniment

Wedding Planner

Colaboram cu profesionisti in domeniul planificarii nuntii sau al evenimentului tau.

Inchirieri Limuzine

Colaboram cu profesionisti in domeniul inchirierii de limuzine pentru nunti sau evenimente.

Catering Evenimente

Colaboram cu profesionisti in domeniul cateringului pentru nunti si evenimente.

Servicii Foto & Video

Colaboram cu profesionisti in domeniul fotografiei si al filmarilor pentru evenimente.

Solisti

Nimic nu se compara cu eleganta, energia si surpriza unei prestatii live de inalta calitate. Tocmai de aceea, solistii nostri sunt alegerea perfecta pentru a da tonul unei atmosfere incendiare si a unei seri memorabile. Artisti cu notorietate in Romania sunt pregatiti pentru un show total! Hai sa te convingi si tu!

Acompaniament

Oferim servicii complete si organizam sonorizari pentru orice fel de evenimente! Avem o gama variata de solutii, tocmai pentru a putea satisface orice fel de nevoi! Fie ca planuiti un eveniment cu sute de invitati sau doar o petrecere restransa, noi ne remarcam intodeauna prin profesionalism, seriozitate si voie buna!

DJ’s & MC’s

Oricare sunt asteptarile voastre, DJ-ii si MC-ii nostri sunt pregatiti sa le depaseasca! Maestrul de Ceremonii pune in valoare evenimentul tau si coordoneaza cu succes fiecare moment, iar DJ-ul face sa curga muzica in valuri pe ringul de dans. Avem echipamente moderne si profesionisti cu experienta! Hai sa petrecem impreuna!

CE NE PROPUNEM?

Fresh Music Band vine pe piata de evenimente din Romania cu un concept avangardist si cu o misiune clara: SA OFERE CELE MAI BUNE SERVICII LA CELE MAI BUNE PRETURI SI SA ORGANIZEZE CELE MAI TARI PETRECERI !!!

Meniu